keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Sijaintimme

Kuvassa İzmirin kuuluisa "saat kulesi" eli kellotorni

İzmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki. Asukkaita on tienvarsitaulun mukaan n. 2,3 miljoonaa. İzmir sijaitsee lansi-Turkissa Egeanmeren rannikolla.
Nakyma Torbalista, lahipuistostamme

Me asumme Torbalissa, vilkkaassa pikkukaupungissa n. 45 km etelaan İzmirin keskustasta. Lentokentalle ajamme puolessa tunnissa ja Kuşadası'in n. 45 minuutissa. Lahella on siis niin İzmirin mahtavat ostosparatiisit kuin Kuşadasin vilkas lomakaupunki ja kivat uimarannat. İtse asiassa usein karkaammekin kuumuutta Kuşadasin loma-asuntoomme, jossa merituuli vilvoittaa mukavasti. Nakyma Kuşadasin kodistamme
5 kommenttia:

ekku kirjoitti...

kiva löytää uusi turkki blogi.Mää tuun ainakin seuraamaan kirjotuksiasi=)

ii kirjoitti...

Kivaa että joku kirjoittaa vaihteeksi Izmiristä! Itse en ole siellä käynyt, Turkin tuntemukseni rajoittuu melko lailla Istanbuliin... Istanbulista tunnen muutamia jotka ovat kotoisin Izmiristä, että kai sielläkin joskus pääsee käymään. Mielenkiintoista kuitenkin lukea paikasta etukäteen.

Leyla kirjoitti...

Tervetuloa lukemaan Blogiani! Toivottavasti viihdytte:)

Denizkizi kirjoitti...

Olen vain kerran lentänyt Izmiristä Suomeen, mutta en nähnyt kaupunkia yhtään. Izmir vaikuttaa kyllä todella kiehtovalta! Moderni, mutta ei liian suuri, kaunis sijainti..

Leyla kirjoitti...

Tervetuloa Denizkızı!
İzmir on mahtava paikka. Modernin rinnalla löytyy toki historiaakin, niin kuin Turkin monista kaupungeista ja se tekee kaupungit niin kiehtoviksi ja mystisiksi. Taytyypa yrittaa paasta oikein kunnon kuvausreissulle İzmiriin, jos saisin kiinnostuneille kauniita kuvia:)