perjantai 18. heinäkuuta 2008

Muutto edessa:(

Rakas kotimme
İhan siis taloudellisista syista annoimme ihanan, rakkaan kotimme vuokralle, silla Turkissa elamamme ei ole alkanut ihan ilman mutkia ja asiat eivat ole menneet suunnitelmiemme mukaan:(

Vuokralaisten pitaisi muuttaa jo ensi viikolla!!! Enka juurikaan ole pakannut mitaan! On niin paha mieli, etta en vaan saa itseani pakkaamaan. Emme tosin kauas muuta, puolisen kilometria pellolle pain, jossa uusi, myytavaksi tarkoitettu ja hieman viela keskenerainen talomme sijaitsee. Syy, miksi emme tata uutta taloa vuokralle antaneet on, kun emme sita kokonaan itse omista. Sen vuokralle antaminen ei kohentaisi taloudellista tilannettamme juurikaan.

No kaikkeen tottuu. Kun Uudessa kodissa saa piha-alueen lapsiystavallisemmaksi ja jos kaupunki viela vetaisi sinne kunnon tiet, niin siella asuminen voi olla jo ihan mukavaa... nyt varmaankin ensiksi asumme Kuşadasissa, etta talo saadaan asumiskuntoon... Koulujen alkaessa viimeistaan muuttaisimme uuteen.

Mies jopa valayttelee ajatuksia Suomeen takaisin muutosta -ei lopullisesti, mutta vuodeksi, jossa ei mielestani ole mitaan jarkea ja "tappelen" vastaan "kynsin ja hampain"... Pojan koulu alkaa ja asuinpaikka on valittava mielestani nyt. Ei voi joka vuosi vaihtaa asuinpaikkaa ja sitten ei ole juuria missaan! Toisaalta taas osoitteemme on viela Suomessa, molempien työpaikka valmiina ja Pojankin kaiken varalta kouluun ilmoitin, mutta silti on paljon asioita, minka takia ei ole jarkea vuodeksi lahtea takaisin, kun loppujen lopuksi tulemme asumaan Turkissa! Hieman sekavaako? Elama on...

7 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Voi kurjuus:(

Eiköhan kaikki jarjesty pikapuoliin, ja onpas silla miehella nyt ailahtelevainen mieli;)

Hyvaa viikonloppua!

Kaunis koti- juuri tuollaisesta haaveilen kera uimaaltaan:)

Leyla kirjoitti...

Tervetuloa Ebru!
Toivotaan etta jarjestyy ja Miehella tosiaan on ailahtelevainen mieli!
Hyvaa viikonloppua sinnekin, Pohjolaan;)

Denizkizi kirjoitti...

voi kökkö :( en tiedä, onko järkeä lähteä vuodeksi Suomeen. Vuosi venähtää kuitenkin. Inhottavaa, kun joutuu murehtimaan rahoista.. Toivottavasti saatte ongelmat ratkaistua! Kuten ebrukin sanoi, ihana koti!

Denizkizi kirjoitti...

Ja niin, niitä ailahtelevia miehiä on enemmäkin Turkissa :D

Leyla kirjoitti...

Vuosi venyy, sita mielta minakin olen! No onneksi mies tuntuu tanaan vahan rauhoittuneen. On tainneet ystavat puhua vahan jarkea. Ehdotin myös, etta voihan Han menna muutamaksi kuukaudeksi töihin yksin raahaamatta meita mukanaan. Paljon pienemmat kustannukset ja ei tarvitsisi edes vuokrata asuntoa... Eiköhan tama tasta:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurjuus :( Toivottavasti asiat järjestyvät ilman, että teidän täytyy taas maata vaihtaa.
Aivan ihana on tuo teidän kotinne! Tuollaisesta voi vain haaveilla...

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti asiat järjestyy.Ja aivan mahtava koti teillä.Kiva blogi muutenkin =)