torstai 7. elokuuta 2008

Suomessa ollaan

Täällä sitä nyt ollaan äitykän hoivissa! Mieleni on sekava ja ikävöin jo nyt takaisin...:) Mutta mutta... pitää nyt aloittaa positiivinen suhtautuminen ja uudelleen pesän rakentaminen tänne.
Lapset vaikuttavat tyytyväisiltä ja ruokakin maistuu:). Tytön kanssa oli viime kuukausina vaikeuksia syömisen kanssa Turkissa johtuen ilmeisesti kuumuudesta, silla tykkäävät kyllä turkkilaisesta ruuasta ja teenhän minä suomalaistakin ruokaa.

Koulu alkaa ensi tiistaina. Se on ekaluokkalaiselle jännä päivä! Huomenna käydään tutustumisreissulla.
Asuntoa pitäisi ruveta etsimään lähiseudulta, sillä en mielelläni haluaisi Pojan joutuvan vaihtaa koulua heti kättelyssä ja ei me äidin hoivissa ikuisuutta voida asua.
Tytölle pitäisi myös tarhapaikkaa hakea, mutta en tiedä, onko siinä järkeä ennen asunnon löytymistä?!
niin ja mun työasiat pitäisi hoitaa kuntoon...huoh.
Asioita riittää hoidettavaksi pitkäksikin aikaa. Turkissa oli niin helppoa, kun nämä asiat oli Miehen hoidossa, täällä vastuu on mulla.

Blogin nimen vaihdoin ihan syystä, sillä emme enää ole Turkissa, mutta kaipaus sinne on kova!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lapset ainakin pääsevät helpommalla, kun Suomessa koulun aloittavat - minun poikani oli aivan järkyttynyt, kun kuuli, että serkuilla on vielä 2. luokallakin välillä 3 tai 4 tunnin päiviä :)
Turkissa mitään pehmeää laskua ei ole, vaan heti ensimmäisestä päivästä lähtien ekaluokkalaisetkin tekevät täyttä päivää.

Tsemppiä sinulle, on tuossa kodin ja arjen uudelleen järkkäämisessä aina oma hommansa!!

ebrufin kirjoitti...

Hyvaa syksyn jatkoa teille, ja tsemppia!

Leyla kirjoitti...

Kiitos Lotta ja Ebru!

Olin minäkin vähän huolissani siitä, että miten poika jaksaa varsinkin ekalla, jos Turkissa olisi koulun aloittanut. On sen verran vilkas, että pitkä päivä olisi tehnyt tosi levottomaksi.